Ide lábam ne tova
Ide lábom ne tova, itt a néptánciskola - Zárórendezvény
2011. augusztus 22.
 
SzentivánĂ©ji tűzugrással zárult a tábor
2011. június 24.

A játékos néptánc oktatás mellett betlehemes figurák, farsangi maszkok, népi játékok, fürdőzés, élőzenés táncház és szentivánéji tűzugrás is szerepelt a programok között abban a gyermek tánctáborban, amely az „Ide lábam ne tova, itt a néptáncoskola” című egy éves projekt zárását jelentette. A néptánc játékos oktatását 2010 őszén kezdte el a Hétpróbás Néptánciskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény három óvodában és négy iskolában. A projekt a TÁMOP-3.2.11/110-0-2010-0056 azonosító számú pályázatnak köszönhetően az Európai Unió támogatásával valósult meg.

Tovább...
 
Meghívó - Ide lábam ne tova, itt a néptáncoskola
2010. augusztus 24.
A Hétpróbás Néptánciskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény nevében tisztelettel meghívom Önt a TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0056 azonosító számú, "Ide lábam ne tova, itt a néptáncoskola" című projekt nyitórendezvényére.
Tovább...
 
Ide lábam ne tova, itt a néptáncoskola
2010. augusztus 9.

Békéscsabán és térségében a Hétpróbás Néptánciskola koordinálásában, 7 nevelési-oktatási intézmény bevonásával olyan táncpedagógiai projekt megvalósítását tervezzük, amelynek keretében lehetőség nyílik 3 óvoda és 4 iskola diákjai számára, hogy saját intézményeikben vegyenek részt a néptánc témája köré szerveződő szabadidős tevékenységekben. Heti szakkörök, beavató táncszínházi rendezvények, hagyományőrző foglalkozások, és tánctáborok keretében zajlik az óvodások és a tanulók kreativitásának és személyiségének fejlesztése, társas kompetenciáik kibontakoztatása. A projekt célcsoportját a tanulók képezik, de a táncházak alkalmával kibővítjük ezt a kört a gyerekek szüleire és barátaira, a társadalmasítás jegyében.

Tovább...
 

Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.