OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
 
Balassi Tancegyuttes Hetprobas Neptanciskola Orszagos Szolotancfesztival
Pályázatok
Szakmai beszámoló - Balassi Közalapítvány Emtv. szerinti 2020. évi szakmai programjának megvalósítás
2021. februr 20.

Szakmai beszámoló az Emberi Erõforrások Minisztériuma által kiírt

EMMI-MUK-20-VID-TANC-A-0002 pályázati azonosító keretében megvalósult „Balassi Közalapítvány Emtv. szerinti 2020. évi szakmai programjának megvalósítása és mûködési támogatása”
projekthez

A támogatási idõszak: 2020. március 1. - 2021. február 28.

A Balassi Közalapítvány táncmûvészeti elõadó-mûvészeti tevékenységén keresztül a 2020. március 1. – 2021. február 28. közötti pályázati idõszakában is gazdagította a város, a térség kulturális ellátottságát igényesen létrehozott táncprodukciók bemutatásával, repertoáron tartásával. 20 éves folytonos fennállása óta bemutatóival öregbítette szûkebb pátriája hírnevét, elismertségét.

A teljes beszámoló letölthetõ az alábbi linkre kattintva:

szakmai_beszamolo_emmi_muk_20_vid_tanc_a_0002.pdf 

 
Szakmai beszámoló - Rekreációs és közösségi terek a vitális mûvészetért
2021. februr 8.

Szakmai beszámoló az Emberi Erõforrások Minisztériuma által kiírt

EMT-TE-19-RK-0009 pályázati azonosító keretében megvalósult „Rekreációs és közösségi terek a vitális mûvészetért”
projekthez

Az Emberi Erõforrások Minisztériuma által kiírt „Rekreációs és közösségi terek a vitális mûvészetért” pályázaton elnyert 6.105.505,- forint támogatás felhasználásának célja a táncmûvészek próbák és elõadások közti szünetek, illetve a tevékenységhez kötõdõ megbeszélések, baráti beszélgetések, szabadidõs tevékenységek kulturált, komfortos, kellemes környezetben való eltöltésének biztosítása.

A teljes beszámoló letölthetõ az alábbi linkre kattintva:

szakmai_beszamolo_emt_te_19_rk_0009.pdf 

 
Szakmai beszámoló - CSALÁDI TÁNCHÁZ, APRÓK JÁTSZÓHÁZÁVAL ÉS KÉZMÛVES FOGLALKOZÁSSAL
2020. oktber 7.

Szakmai beszámoló a CSSP-E-TANCHAZ-2019-0039 pályázati azonosító alatt megvalósult

CSALÁDI TÁNCHÁZ, APRÓK JÁTSZÓHÁZÁVAL ÉS KÉZMÛVES FOGLALKOZÁSSAL
projekthez

A Balassi Közalapítvány a Kárpát-medence néphagyományának ápolásával fontos hagyományõrzõ szerepet is betölt. Tudatos tevékenységével hozzájárul tánckultúránk – beleértve a határon túli magyar és a magyarországi nemzetiségek hagyományát is – fenntartásához. Ennek a célnak egyik alappillére a kulturális rendezvények megszervezése és lebonyolítása. Ezek közé sorolhatók a rendszeresen szervezett táncházak. A széles szülõi igény, valamint Békéscsaba város és a megye, fõként néptáncot kedvelõ közönségének jelzései alapján született 13 évvel ezelõtt a Családi Táncház létrehozásának gondolata. Kezdetektõl fogva a látogatók részére ingyenes volt. Az anyagi hátteret más pályázati, valamint alapítványi támogatásból valósítottuk meg. A felmerülõ költségek figyelembevételével havi egy alkalommal volt lehetõségünk a rendezvény megszervezésére. Az ingyenesség minden esetben széles rétegnek biztosította a kellemes kikapcsolódást, szórakozást.

A teljes beszámoló letölthetõ az alábbi linkre kattintva:

szakmai_beszamolo_csaladi_tanchaz_2019_0039.pdf 

 
Szakmai beszámoló - A BALASSI TÁNCEGYÜTTES SZAKMAI PROGRAMJAINAK, MÛKÖDÉSÉNEK TÁMOGATÁSA...
2020. szeptember 22.

Szakmai beszámoló a CSSP-NEPTANC-2019-0071 pályázati azonosító alatt megvalósult

A BALASSI TÁNCEGYÜTTES SZAKMAI PROGRAMJAINAK, MÛKÖDÉSÉNEK TÁMOGATÁSA, KÖZÖSSÉGEK MEGERÕSÍTÉSE
projekthez

A Balassi Táncegyüttes mûhelyében a pályázati idõszakban fontos események zajlottak. Az Emberi Erõforrások Minisztériuma által kiírt „Csoóri Sándor Alap Program” új lehetõségeket nyitott az együttes mûködtetésében. A program lehetõséget biztosított az együttes ruhatárának bõvítésére, a zenei szolgáltatások támogatására, új alkotások megszületésre, az együttes szállítási költségeinek finanszírozására, a próbákon folyó munka minõségi javítására, szakmai színvonalának növelésére, a tervezett közösségépítésre.

A teljes beszámoló letölthetõ az alábbi linkre kattintva:

szakmai_beszamolo_balassi_te_szakmai_program_2020.pdf 

 
Szakmai beszámoló - CSALÁDI TÁNCHÁZ, APRÓK JÁTSZÓHÁZÁVAL ÉS KÉZMÛVES FOGLALKOZÁSSAL
2019. jlius 9.

Szakmai beszámoló a CSSP-TANCHAZ-2018-0061 pályázati azonosító alatt megvalósult

CSALÁDI TÁNCHÁZ, APRÓK JÁTSZÓHÁZÁVAL ÉS KÉZMÛVES FOGLALKOZÁSSAL
projekthez

A Balassi Közalapítvány a Kárpát-medence néphagyományának ápolásával fontos hagyományõrzõ szerepet is betölt. Tudatos tevékenységével hozzájárul tánckultúránk – beleértve a határon túli magyar és a magyarországi nemzetiségek hagyományát is – fenntartásához. Ennek a célnak egyik alappillére a kulturális rendezvények megszervezése és lebonyolítása. Ezek közé sorolhatók a rendszeresen szervezett táncházak. A széles szülõi igény, valamint Békéscsaba város és a megye, fõként néptáncot kedvelõ közönségének jelzései alapján született 12 évvel ezelõtt a Családi Táncház létrehozásának gondolata. Kezdetektõl fogva a látogatók részére ingyenes volt. Az anyagi hátteret más pályázati, valamint alapítványi támogatásból valósítottuk meg. A felmerülõ költségek figyelembevételével havi egy alkalommal volt lehetõségünk a rendezvény megszervezésére. Az ingyenesség minden esetben széles rétegnek biztosította a kellemes kikapcsolódást, szórakozást.

A teljes beszámoló letölthetõ az alábbi linkre kattintva:

szakmai_beszamolo_csaladi_tanchaz.pdf 

 
 
buy cheap cialis professional
Legyen �nnek is honlapja! K�sz�tette, szerkesztette, t�rhely: CSABAPROG Kft.