OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
 
Balassi Tancegyuttes Hetprobas Neptanciskola Orszagos Szolotancfesztival
IV. Országos Néptáncverseny
2014. április 7.

Kedves Versenyzõ Kollégák!

 

Finisbe érkezett a IV. Országos Néptáncverseny (kamaracsoport). Szeretnék veletek néhány hasznos információt megosztani.

A versenyre 31 csoport nevezett. Az idõ szûkössége miatt két nap alatt négy bemutatóval bonyolítjuk le a vetélkedést (lásd versenybeosztás melléklet). Nagyon szoros programot kell teljesítenünk, ezért mindenkitõl az idõpontok pontos betartását kérem!

Az öltözõk helyszíne eltérõ. A délelõtti versenyprogramok résztvevõi a Balassiban öltöznek (kb. 300 m a színház hátsó bejáratától). A szoros rend és a nyugodt öltözés miatt van erre szükség, hogy az öltözõelfoglalás és elhagyás ne jelentsen sürgetõ problémát. A bemutató közbeni átöltözés, ha bonyolult, akkor a színészklubban megoldható. Kérem megértéseteket.

Többen kérdezték, hogy a helyi zenekar rendelkezésre állna-e. Igen a „Suttyomba” Zenekar Szujó Zsolt 20-9346096., aki õket szeretné, igénybe venni vegye fel a kapcsolatot.

A bemutatók a Jókai Színház segítõ szervezésében közönség elõtt zajlanak. A kötelezõ és szabadon választott táncok között nincs szünet, tehát folyamatos a sorrend.

A háromtagú zsûri Majoros Róbert, Maródi Attila és a zsûri elnöke Németh Ildikó, Brachna Irén titkár vezetésével végzi munkáját.

A verseny lebonyolítója: Mlinár Pál 20-2251999      Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

A szállást és étkezést mindenki maga intézi, de természetesen elõzetesen már tárgyaltam az alábbi szolgáltatókkal, akik nyitottak a fogadásra.

 

1, Szállásra lehetõség természetesen sok van ezen kívül is, de az alábbiakat ajánlom:

Megrendelések legkésõbb 2014. április 28-ig!

 

Szent-Györgyi Albert Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium

Békéscsaba Gyulai u. 53.

Kapcsolattartó: Takács Lászlóné Ági: 20-4121606

Közös elõtérbõl nyíló 2x4 ágyas szobák = 2105,-/fõ

E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges                  Honlap: http://www.szentgyorgyi.info/ 

 

BEGART

Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimn., Mûv. Szakközépisk, Ált. Isk, Óvoda,  AMI és

Kollégium: Békéscsaba Árpád sor 22.

4 ágyas szobák = 2500,-/fõ (akik két éjszakát szeretnének, ezt ajánlom. Közel van)

Kapcsolattartó: Uhrin Mária igazgatóhelyettes: 20-7703015

E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges     Honlap: http://www.begart.hu/

 

2, Étkezési lehetõség (a la, carte) sok van a környéken, de a színház éttermében 750,- Ft-os menüáron mindkét napra vállalnak ebédet és vacsorát is, valamint reggelit 550,- Ft-ért.

 

Békéscsabai Jókai Színház

Békéscsaba, Andrássy út 1-3.

Gasztronómiai vezetõ: Schreyer Józsefné Gabi 20-5344033

E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   Honlap: http://www.jokaiszinhaz.hu/

 

Mindenkinek jó felkészülést!

Üdvözlettel:

Mlinár Pál

 


A versenybeosztás letölthetõ az alábbi linkre kattintva:

iv_kamara_versenybeosztas.doc

 

 

 
 
buy cheap cialis professional
Legyen �nnek is honlapja! K�sz�tette, szerkesztette, t�rhely: CSABAPROG Kft.