OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
 
Balassi Tancegyuttes Hetprobas Neptanciskola Orszagos Szolotancfesztival
Cipő használati díj
2007. October 9.

KEDVES SZÜLŐK!

Örömünkre szolgál, hogy megtiszteltek minket bizalmukkal és gyermeküket a Hétpróbás Néptánciskolába íratták be. Bízunk benne, hogy sok örömet szerzünk tanulóinknak, és ezzel együtt kedves családtagjainak. Iskolánk az országos előminősítésen megfelelt, mely már magában is egy rangot képvisel. Ezt a színvonalat szándékozzuk megtartani és továbbra is jelen vagyunk helyi, országos bemutatókon és nem utolsó sorban külföldön is.

Szeptember 1-től a Luther utcai épület hivatalosan is a Hétpróbás Néptánciskola és a Balassi Táncegyüttes székhelye. Ennek köszönhetően lehetőségünk van 2 próbateremben, több kisgyermekkel foglalkozni. Célunk, hogy mindenki jól érezze magát, amikor belép a Balassi Táncműhely épületébe. Éppen ezért szívesen veszünk véleményeket, ötleteket, javaslatokat.

 

Szeretnénk egy lehetőséget felkínálni tanulóink részére!

A szülők közvetlenül a készítőtől, termelői áron vásárolhatják meg a bőr gyakorló lábbelit gyermekeik részére. A lányoknak karakter cipőt, a fiúknak félcipőt, illetve bakancsot.

Tájékoztatásul az árak:

Női karaktercipő

9.600,-

(faszeges talp)

7.200,-

(ragasztott talp)

Férfi félcipő

12.000,-

Férfi bakancs 

13.200,-

Minden lábbeli bőr felsőrésszel, bőr béléssel, bőr talppal és rakott sarokkal készül. Vállaljuk a megrendelésekkel kapcsolatos adminisztráció elvégzését is (méretvétel, megrendelés, költségek beszedése, postázás bonyolítása).

A következő tanév elején börzét szervezünk, melyen lehetőség van egyrészt eladni, valamint kedvezményesen megvásárolni a megfelelő lábbelit.

Amennyiben a fenti lehetőséggel nem kívánnak élni, természetesen továbbra is biztosítjuk a cipők kölcsönzését. A lábbeli használati díj fél évre 1.000,- Ft.

Iskolánk valamennyi munkatársa nevében szeretettel várjuk Önöket a

Balassi Táncműhelyben!

 

 

 
 
buy cheap cialis professional
Legyen �nnek is honlapja! K�sz�tette, szerkesztette, t�rhely: CSABAPROG Kft.